Coronavirus en uw vakantie

Laatste update: 20 mei 2021

Conceptual image of dangerous sars virus - Covid 19 sign spelled on wooden cut circles. Over yellow background.

Update 31 maart 2021

Beste gasten,

Wat heerlijk dat de lente weer is begonnen! De prachtige omgeving waar de Vechtvallei midden in staat is juist in de lente overweldigend. De mooie luchten! De vogels die fluiten en het frisse groen dat weer zichtbaar wordt. Het is werkelijk genieten hier. U bent meer dan welkom om vakantie te vieren op de Vechtvallei.

Vanaf 1 april kunt u hier weer komen kamperen en chalets, bungalows, safaritenten en trekkershutten huren. Uiteraard is het belangrijk dat u zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Vanaf 2 april is de Snackerij geopend voor het afhalen van patat, snacks, pizza’s en heerlijk soft ijs! De Snackerij is in het Pinksterweekend geopend van 12.00 – 21.00 (op vrijdag, zaterdag en maandag). Na het Pinksterweekend is de Snackerij geopend op vrijdag en zaterdag van 16.00 – 20.00 uur. U kunt uw bestellingen ook online bestellen via onze website.

Kom zoveel mogelijk per één persoon tegelijkertijd naar de receptie. Het sanitair gebouw is geopend en zal extra goed schoongemaakt geworden. In het sanitair gebouw wordt gewerkt met een bordjes systeem. Het wijst zich vanzelf en daarmee voorkomen we dat er teveel mensen in het sanitair zich zouden ophouden waardoor u de 1,5m niet kunt houden.

Het verwarmd buitenzwembad is geopend. Kinderen tot 13 jaar kunnen hier gebruik van maken en maximaal vijf volwassene (13+), per keer. Wanneer u als volwassene (13+) gebruik wilt maken van het zwembad, keert u het bordje om naar rood, naar de buitenkant van het zwembad. Wanneer u als volwassene (13+) het zwembad weer verlaat keert u het bordje om naar groen. Zo kunnen gasten van een grotere afstand zien of ze wel/niet gebruik kunnen maken van het zwembad. Tijdens de zwemles op dinsdagmiddag en zaterdagochtend kunt u niet vrij zwemmen.

Verder geldt de mondkapjes verplichting in het sanitair gebouw, receptie en kantine

We wensen u een hele fijne en gezellige tijd toe op de Vechtvallei.

Vriendelijke groet van,

Aaron en Annemarie Stapel