Animatie en super leuke activiteiten

Op de Vechtvallei is er tijdens de schoolvakanties van alles doen! Het christelijk animatieteam staat voor jullie klaar!
Voor iedereen worden er activiteiten georganiseerd. Zo is er ’s ochtends de kinderclub en tienerclub. Zijn er ’s middags vaak sport- en spelactiviteiten en is er ’s avonds natuurlijk een bingo! Er worden vele activiteiten georganiseerd zoals een zeskamp, voetbaltoernooi, levend stratego en een spannende dropping. Zo is er graffiti spuiten, vlottenbouwen, skeeler workshop of samen kanoën! Noem het maar op! Op de Vechtvallei is er van alles te doen!

Elke schoolvakantie is er een programmaboekje beschikbaar bij de receptie. Kom deze gerust halen als je er bent! Want deze leuke activiteiten wil je niet missen!

De animatietent staat in de zomervakantie op het veld de Watersnip. Daarnaast zijn er natuurlijk de fantastische themadagen. Wat een gezelligheid! De Fryske Dei, De Visserijdag en de Westerndag. Het zijn dagen waar u heel graag bij wilt zijn.

In het hoogseizoen (vakantie van het noorden) zal voor vier weken het recreatieprogramma door recreatie-/evangelisatieteam DABAR worden verzorgd.

Bezoek DABAR Diffelen op facebook ->

De overige weken zijn er andere toffe teams aanwezig!