Goed om te weten!

Hieronder vind je de antwoorden op de meeste vragen. Deze zijn per onderdeel gerangschikt. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Kamperen

Accommodaties

Auto en slagboom

Afval

Post en pakketjes

Reserveren en betalen

Huisdieren

Animatie

Overige

Kamperen

Als je een kampeerplaats hebt gehuurd mag je vanaf 14.00 uur naar de kampeerplaats en dien je
voor 11.00 uur uit te checken. Uiteraard mag je op de aankomst- en vertrekdag wel de hele dag
gebruik maken van alle faciliteiten. Wil je later dan 11.00 uur gebruik maken van de kampeerplaats
op de dag van vertrek? Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden en boek tegen betaling
eenvoudig een late uitcheck bij!

Het liefst zien we je inchecken voor 17.30 uur. Dan kunnen we je persoonlijk welkom heten! Als dat niet mogelijk is dan kun je van te voren de receptie bellen dat je later komt. Je kunt maximaal tot 21.00 uur aankomen. Als je buiten openingstijden incheckt zal de receptie ervoor zorgdragen dat je sepkey en informatieboekje in het postvakje onder de veranda ligt.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère.

De kampeerplaatsen 81 t/m 87 zijn comfortplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn zeer ruim, hebben een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Bij de gewone kampeerplaatsen staat het watertappunt in het midden van het veld en is er geen eigen afvoer.

Nee, er is geen CAI aansluiting

Wanneer je een schotel wilt gebruiken dan kun je het beste op de comfortplaatsen kamperen. Er staan namelijk geen bomen bij de comfortplaatsen. Hierdoor is het ontvangst van je schotel optimaal.

Uiteraard zijn logees van harte welkom. Verblijf je in een eigen kampeermiddel en moet er een bijzettentje bij komen? Geen probleem, je mag er maximaal twee plaatsen bij je kampeermiddel (€4,00 per nacht). Logees betalen logeertarief per persoon per nacht + lokale heffingen. Zij mogen dan gebruik maken van alle voorzieningen en faciliteiten. Logees dienen aangemeld te worden bij de receptie.

Je kunt een tafelmodel koelkast huren voor 35 euro per week. Deze kun je direct bij je boeking bijboeken.

Accommodaties

Als je een accommodatie hebt gehuurd mag je vanaf 15.00 uur de accommodatie betreden en dien je voor 10.00 uur uit te checken. Stel dat je al eerder op de camping bent gearriveerd, dan mag je uiteraard alvast gebruik maken van alle faciliteiten. Na het uitchecken mag je ook de hele dag nog gebruik maken van de faciliteiten op de camping en kun je de auto parkeren op de grote parkeerplaats.

Het liefst zien we je inchecken voor 17.30 uur. Dan kunnen we je persoonlijk welkom heten! Als dat niet mogelijk is dan kun je van te voren de receptie bellen dat je later komt. Je kunt maximaal tot 21.00 uur aankomen. Als je buiten openingstijden incheckt zal de receptie ervoor zorgdragen dat je sepkey en informatieboekje in het postvakje onder de veranda ligt.

Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, van een waterkoker en koffiezetapparaat tot en met een tuinset. Wil je graag de gehele inventarislijst zien voordat je de auto inpakt? Neem dan contact op met de receptie, zij kunnen de inventarislijst toesturen per e-mail.

Bedlinnen is niet standaard aanwezig in de accommodaties. Deze kun je bijboeken voor €12,50 per set. Je kunt hiervoor de receptie bellen.

Dit is mogelijk! Deze kan van te voren worden geboekt. Uiteraard kan je deze ook ter plaatse huren echter kunnen we niet garanderen of we voldoende op voorraad hebben, dus we adviseren je om dit tijdig te reserveren.

Roken is niet toegestaan in onze accommodaties.

Bij het huren van een accommodatie vragen wij een borg. Mochten wij concluderen na vertrek dat er toch iets niet in orde is, dan zullen wij contact opnemen met je opnemen. Indien er iets beschadigd is wat moet worden gemaakt en hier kosten aan zitten verbonden, zullen wij eventueel een factuur nasturen. Wanneer alles keurig is achtergelaten ontvang je binnen een week je borg weer retour.

Uiteraard zijn logees van harte welkom. Dagbezoek is ook toegestaan, mits dit van tevoren wordt aangegeven bij de receptie, tegen een meerprijs van €1,00 per persoon en zij zich op die dag bij de receptie melden.

Auto en slagboom

Het is toegestaan om één auto bij de plaats te hebben staan, met uitzondering van velden de Merel en de Grutto. Deze kampeervelden zijn autovrij. Je auto kun je parkeren tussen de Merel en de Grutto of aan de buitenzijde van de Grutto.  Heb je een 2e auto mee dan deze helaas niet door de slagboom maar moet geparkeerd worden op de parkeerplaats naast het Eetcafé. Bedenk van tevoren dus goed welke auto je wilt gebruiken gedurende je verblijf.

Let op: bromfietsen, scooters en snorfietsen zijn bij ons op de camping niet toegestaan. Deze kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats naast het Eetcafé.

Het is geen probleem als iemand anders je kampeermiddel komt brengen. Zij kunnen zich melden bij de receptie en dan ontvangen ze de sepkey waarmee ze de slagboom kunnen bedienen.

De ingaande slagboom werkt tussen 7.00 uur en 23.00 uur. De uitgaande slagboom gaat altijd open.

Afval

Onze milieustraat met twee restafval containers, een papierbak en een glasbak vind je bij de entree van de camping. Hier kan je je huisvuil in een dichtgeknoopte zak, oud papier en glas kwijt. Blikjes, petflessen en andere statiegeld flesjes of glaswerk mag in de recycle container gedeponeerd worden. De opbrengst is voor het goede doel namelijk, de zorggroep Sprank. De dagbesteding van Sprank draagt zorg voor de inzameling en verder verwerking.  
Grof afval (hout, stoelen etc. en chemisch afval (verf etc) moet je zelf afvoeren.

 

Post en pakketjes

Ja dat kan! Je kunt het laten bezorgen op: 
Familiepark de Vechtvallei, t.a.v. je naam en plaatsnummer, 
Rheezerweg 76, 7795 DA in Diffelen 
Je kunt je pakketje tijdens openingstijden afhalen bij de receptie.

Persoonlijke post kun je vinden in de postvakjes onder de veranda.

Reserveren, betalen en annuleren

Mocht je om welke reden dan ook de reservering moeten annuleren, dan zullen wij dit volgens de RECRON-voorwaarden toepassen. Wij bieden een annuleringsverzekering aan, de hoogte is 5% van de huurprijs. Heb je een doorlopende reisverzekering? Dan is dit meestal voldoende om eventuele kosten te dekken. Neem contact op met de receptie om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen - elke situatie is anders.

Je betaalt na het maken van een reservering binnen twee weken 50% aan, het 2e gedeelte moet 4 weken voor aankomst bij ons binnen zijn.

Het IBAN nummer van camping de Vechtvallei BV: NL 32 ABNA 0593291948

Natuurlijk! Een optie plaatsen is mogelijk, echter is de duur van de optie maximaal 3 dagen geldig. Dit kan telefonisch via 0523 251800.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan op de camping en in de accommodaties. Ze zijn niet toegestaan in de winkel, het zwembad en in de horeca. Wil je graag bij het Eetcafé eten? Dan mag je huisdier op het terras komen. Hier kunnen de medewerkers ook zorgen voor een bakje water.

In alle accommodaties zijn huisdieren van harte welkom. Het is wel belangrijk om dit bij de boeking aan te geven. De kosten voor een huisdier zijn €3,25 per dag.

Jazeker! Wil je bij de Eetcafé eten? Dan mag je huisdier op het terras komen.

Animatie

Tijdens de zomervakantie is er 8 weken een animatieteam van dabar aanwezig. In de mei- en herfstvakantie is er ook een super leuk animatieteam aanwezig. Er wordt van alles georganiseerd. Voor de kinderen de kidsclub, sport- en spel activiteiten. Leuke activiteiten voor de tieners! Natuurlijk de wekelijkse bingo. De unieke themadagen en nog veel meer! Beleef het op de Vechtvallei!

Overige vragen

Jazeker dat kan! Je kunt bij de receptie fietsen huren. De gewone fiets, elektrische fietsen, een elektrische bakfiets, een tandem. Daarnaast ook een ouder-kind tandem. Op aanvraag zijn er ook kinderzitjes te huur.

Barbecueën is toegestaan, mits er preventieve maatregelen worden genomen om brand te voorkomen, zoals een emmer water of zand die al klaar staat naast de barbecue. Voor elektrisch barbecueën is het raadzaam te informeren naar het aantal ampères op je kampeer- of standplaats. Wanneer het nationale hitteplan van kracht is, mag er NIET gebarbecued worden.

Nee dat mag absoluut niet. Openvuur is verboden. Het animatieteam verzorgd een aantal keer een kampvuur op de kampvuurplek.

De camping is geschikt voor mindervaliden er is een invalidetoilet in sanitairgebouw aanwezig. Onze bungalow de IJsvogel is ook geschikt voor mindervaliden en de groepsaccommodaties de Ooievaar ook. Daarnaast kun je bij de receptie een oprijplaat ophalen. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de safaritenten en trekkershutten.

Het hele jaar door zijn de Finse bungalows en de IJsvogel en de groepsaccommodaties beschikbaar om te boeken. De kampeerplaatsen en overige accommodaties zijn te boeken vanaf 1 april – 1 november. Openingstijden van alle faciliteiten kunnen wijzigen gedurende het seizoen.