6 persoons bungalow "de IJsvogel"

Deze ruime, nette stenen bungalow staat op een heerlijke, rustige en groene plek! Echt genieten!

Mindervalide bungalow de IJsvogel hele jaar te boeken!

De keurige 6 persoons bungalow de IJsvogel is voorzien van een nette keuken met vaatwasser. Uiteraard met CV en een aparte gashaard. Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een hoog/laag bed. Er is een mindervalide badkamer, een apart toilet en een groot terras.
Alles is gelijkvloers met een oppervlakte van maar liefst 88 m2.

De bungalow is gelegen op een mooi, rustig stukje van ons park en is ruim opgezet. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en ruimte! Afhankelijk van het seizoen zult u verschillende soorten vogels zien en lopen er eekhoorntjes langs.

De bungalow grenst aan een leuk speeltuintje voor de kinderen.

U kunt de bungalow het hele jaar door reserveren.

Nieuw:
U heeft tegen een kleine vergoeding vanaf maart 2024 uw eigen hot tub. U krijgt ook hout tot uw beschikking. Hoe het werkt? U vult met een waterslag via een buitenkraan de hot tub tot het aangegeven niveau en daarna stookt u een kruiwagen hout weg in de kachel. U krijgt een drijvende thermometer en als de temperatuur goed is, kunt u er met ongeveer 10 tot 12 mensen tegelijk genieten van heerlijk warm water en van de jet streams. De mogelijke ledverlichting maakt het ook leuk in het donker. Het gebruik van de hot tub, voor alle duidelijkheid, is alleen voor uw bungalow.

Boek nu een bungalow

Kies een maand en periode om de prijzen te zien