Groepsaccommodatie Tjif Tjaf - tot 20 (+8) personen

Praktisch en compleet, ideaal voor scholen en jeugdgroepen van kerken en verenigingen. gratis gebruik zwembad en sportvelden.

Groepsaccommodatie de Tjif Tjaf

Praktisch en compleet

Deze accommodatie voor minimaal 10 personen en maximaal 20 personen is zeer geschikt voor scholen en jeugdgroepen van kerken en verenigingen.

Het is gelegen op een prachtige 4 sterren camping in het mooie Vechtdal. Het is een rookvrije ruimte. Rondom de accommodatie staan ook een tweetal 4-persoons hutten die u als extra slaapgelegenheid kunt huren.

Het gebied en de camping lenen zich ook uitstekend voor allerlei activiteiten door u zelf georganiseerd of door een outdoor bedrijf dat u via ons kunt boeken.

Detail

In het woongedeelte is een kleine zithoek gerealiseerd waar een beamer hangt voor televisie of presentaties, in deze ruimte is ook het eetgedeelte.

In de accommodatie is een volledig ingerichte keuken voor zelfverzorging met vaatwasser en combi magnetron.

Het sanitair bestaat uit een badkamer met 4 douches, 3 toiletten en 4 wastafels. De sanitaire voorzieningen van de camping liggen op ongeveer 15 meter van de accommodatie dus ook daar kan, in het seizoen, gebruik gemaakt van worden.

Er zijn 2 slaapzalen met stapelbedden. Een van de slaapzalen is geschikt voor 8 personen en de anderen voor 12 personen. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.

Door het hele gebouw is centrale verwarming aanwezig.

Het aantal slaapplaatsen is nog uit te breiden met de naast de accommodatie gelegen 2 blokhutten, deze hutten beschikken over een kachel en 2-pits fornuis. Het sanitair gebruikt u van de camping of van de accommodatie.

Op het terras staan picknicktafels en op de camping zijn diverse sportvelden voor zowel voetbal als volleybal. Tevens is er een cafetaria, een recreatieruimte, trampolines en een overdekt zwembad (verwarmd) en 2 peuterbaden (geopend van 1 mei t/m 31 augustus). Wanneer u een lunch-, ontbijt- of dinerbuffet een maand van tevoren besteld krijgt u hierop 10% korting. Dit wordt door ons voor u klaargezet in de cafetaria.

Nieuw:
U heeft tegen een kleine vergoeding vanaf maart 2024 uw eigen hot tub. U krijgt ook hout tot uw beschikking. Hoe het werkt? U vult met een waterslag via een buitenkraan de hot tub tot het aangegeven niveau en daarna stookt u een kruiwagen hout weg in de kachel. U krijgt een drijvende thermometer en als de temperatuur goed is, kunt u er met ongeveer 10 tot 12 mensen tegelijk genieten van heerlijk warm water en van de jet streams. De mogelijke ledverlichting maakt het ook leuk in het donker. Het gebruik van de hot tub, voor alle duidelijkheid, is alleen voor uw groep.

Indeling beneden

Begane grond


Slaapkamer 01

  • 6x stapelbed

Slaapkamer 02

  • 4x stapelbed

Sanitaire ruimte 

  • 3x toilet
  • 4x wasbak
  • 4x douche

Overige info

Leef (woon) ruimte
CV Aanwezig Ja
Wasmachine Ja
- Op de camping
Droger Ja
- Op de campinig
Kleine kinderen
Kinderstoel (aantal) 2
Kinderbed (aantal) 1
Bed- en linnengoed
Dekbedden Ja
Kussens Ja
Linnengoed Ja
- Te huur (zie prijslijst)
Audio/apparatuur
Radio Ja
- Via digitenne
Cd speler Nee
TV Ja
Soort tv aansluiting Digitenne
Video Nee
Dvdspeler Nee
Wifi Ja
PC Nee
Muziekcomputer Nee
Karaoke set Nee
Beamer Nee
Koken
Keuken Ja
Afmeting keuken (m2) 14m2
Open keuken Ja
Fornuis Ja
Aantal pitten 5
Soort fornuis Gas
Vaatwasser Ja
Koelkast Ja
Vriezer Ja
Magnetron Ja, Combimagnetron
Oven Ja, Combimagnetron

Boek nu de TjifTjaf

Kies een maand en periode om de prijzen te zien