Kamperen in overijssel

Mooie ruime velden met leuke speeltuintjes in het midden, de kinderen kunnen heerlijk spelen, en wij...hebben vakantie 😉

Kamperen op de Vechtvallei

Familiecamping tussen Hardenberg en Ommen

Familiepark de Vechtvallei ligt in een prachtig natuurgebied! Kom hier heerlijk kamperen midden in de natuur en geniet van de prachtige omgeving.

Er zijn vier kampeervelden op de Vechtvallei, de Merel, de Grutto, de Fazant en de Bosuil.

Natuurlijk is het sanitairgebouw voor iedere gast op steenworp afstand gelegen. Er zijn ruime douches en was-cabines. Daarnaast ook speciale kindertoiletten en faciliteiten voor mindervaliden. Ook vindt u er voorzieningen als vaat-, textiel- en groentewasplaatsen en is er een wasserette met 2 wasmachines en een droger.

Kortom kom gezellig kamperen op de Familiepark de Vechtvallei!

De Kampeerplaatsen op de Merel (nr. 148 t/m 168) en de Grutto (nr. 123 t/m 145) zijn omgeven door groen en zijn ruim van opzet. Daarnaast zijn alle plaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen voor optimale privacy. Op de Merel staat een centraal gelegen speeltuin, volleybalveld en een tafeltennistafel. Op de Grutto staat een centraal gelegen grote speeltuin, schommels en nog andere speeltoestellen. Tevens is er privé sanitair op de plaatsen 133,134, 135, 138, 140 en 141).

Er zijn twee watertappunten op de velden en elke kampeerplek heeft 16 ampère stroom.

De extra ruime en zonnige comfortplaatsen zijn op de Fazant, nummer 81 t/m 87. Deze plaatsen zijn zijn voorzien van een eigen watervoorziening en beschikken over 16 ampère stroom. Deze plekken hebben geen centrale speeltuin.

Aan de rand van onze camping is de Bosuil (plek 122 a, 122b, 122c). Deze rustige en schaduwrijke kampeerplekken hebben een prachtig uitzicht. Er is een watertappunt en uiteraard beschikt elke plek over 16 ampère stroom.

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Privé sanitair op de Grutto
  • Leuke centrale speeltuintjes
  • Elke plek 16 ampère stroom
  • Centraal gelegen sanitair gebouw
  • Watertappunten op de velden
  • Zonnige en ruime comfortplekken op de Fazant

Boek nu uw campingvakantie

Kies een maand en periode om de prijzen te zien