Kamperen in overijssel

Mooie ruime velden met leuke speeltuintjes in het midden, de kinderen kunnen heerlijk spelen, en wij...hebben vakantie 😉

Kamperen in Overijssel

Familiecamping vlakbij Hardenberg

Familie Camping De Vechtvallei in Diffelen/ Hardenberg beschikt over diverse, goed verzorgde kampeervelden. Omgeven door groen en ruim van opzet. Daarnaast zijn alle plaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen voor optimale privacy. Elk veld heeft een eigen, centraal gelegen speeltuin voor de kinderen. Zo houdt u vanaf uw standplaats altijd een oogje in het zeil!

Ook beschikt camping De Vechtvallei over enkele extra ruime, zonnige comfortplekken welke zijn voorzien van eigen watervoorziening. Deze plekken liggen niet op onze kampeervelden met speeltuin maar aan straten met lage begroeiing.

Natuurlijk is het sanitairgebouw voor iedere gast op steenworp afstand gelegen. Er zijn ruime douches en was-cabines. Daarnaast ook speciale kindertoiletten en faciliteiten voor mindervaliden. Ook vindt u er voorzieningen als vaat-, textiel- en groentewasplaatsen en is er een wasserette met 2 wasmachines en een droger.

Alle standplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (16 ampère) en draadloos internet (tegen extra betaling). Kortom, Familie Camping De Vechtvallei biedt iedere kampeerder alle rust en daarnaast alle moderne gemakken van nu.

Boek nu uw campingvakantie

Kies een maand en periode om de prijzen te zien