advertentie

De Rheezerkamp

Camping Rheezerkamp komt even terug! Velen hebben enorm genoten van Camping De Rheezerkamp. Tijdens wisseling van eigenaar is ongeveer 15 jaar geleden de Rheezerkamp hernoemd naar De Vechtvallei. En toch, na al die jaren, ontvangen we toch elk jaar nog gasten die heel enthousiast vertellen over hun eerdere ervaringen op de Rheezerkamp. Van jong tot oud. Men komt superlatieven te kort.

En daarom, het komt nog één keer terug: De Rheezerkamp! U bent allen hartelijk welkom om D.V. in het weekend van 24-26 juni 2022 de reünie bij te wonen.
Henk en Dineke Hakkers startten in 1980 op De Rheezerkamp. Ze waren net getrouwd en met broers en schoonzussen hebben ze het erf klaargemaakt voor vakantieplezier. En dat kwam er zeker. De camping veranderde onder hun beheer als bij toverslag in een mooie zwaan. Met veel inzet, kennis, kunde en liefde werd het erf klaar gemaakt voor top vakanties. Zo werd o.a. de complete infrastructuur verbeterd, een zwembad aangelegd, de horeca verbeterd en de visvijver vergroot. Er werd qua naamsbekendheid enorm aan de weg getimmerd via landelijke reclame uitingen.

Henk en Dineke zien zelf ook uit naar de reünie: ,,We hebben fijne gevoelens bij die tijd. Daarom zal die reünie ook voor ons heel bijzonder zijn. Na 20 jaar weer de gasten van toen ontmoeten. Dat is heel bijzonder.”

header-rheezerkamp

Hieronder de voorlopige agenda:

Vrijdag 24 juni
13:00 opening De Rheezerkamp
14:00 check in van reüniegasten

Zaterdag 25 juni
10:00 opening van feestplein en gebak
16:00 enkele toespraken
17:30 broodjes hamburger
19:30 feestavond met o.a. een Goede Doelen Veiling.

Zondag 26 juni
10:00 dankdienst op het feestplein met medewerking van Passe-partout
12:30 soep met brood.

Geef u op via info@devechtvallei.nl. Er wordt gewerkt aan een jubileumboekje waarin ook uw leuke foto’s en anekdotes een plaats kunnen krijgen. Als beloning voor het delen van uw foto’s en anekdotes krijgt u 50% korting op de huurprijs van uw verblijf, mits uw verblijf niet in het hoogseizoen plaatsvind. Verblijf in de gewaardeerde groepsaccommodaties valt niet onder deze actie.

Rheezerkamp9
advertentie-rheezer2
Folder 2
Folder3