Beste gast/klant/bezoeker,

Beste gasten,

Wat heerlijk dat de lente weer is begonnen! De prachtige omgeving waar de Vechtvallei midden in staat is juist in de lente overweldigend. De mooie luchten! De vogels die fluiten en het frisse groen dat weer zichtbaar wordt. Het is werkelijk genieten hier. U bent meer dan welkom om vakantie te vieren op de Vechtvallei.

Vanaf 1 april kunt u hier weer komen kamperen en chalets, bungalows, safaritenten en trekkershutten huren. Uiteraard is het belangrijk dat u zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Vanaf 2 april is de Snackerij geopend voor het afhalen van patat, snacks, pizza’s en heerlijk soft ijs! De Snackerij is in het paasweekend geopend van 16.00 – 20.00 (op vrijdag, zaterdag en maandag). Na het paasweekend is de Snackerij geopend op vrijdag en zaterdag van 16.00 – 20.00 uur. U kunt uw bestellingen ook online bestellen via onze website. 

Kom zoveel mogelijk per één persoon tegelijkertijd naar de receptie. Het sanitair gebouw is geopend en zal extra goed schoongemaakt geworden. In het sanitair gebouw wordt gewerkt met een bordjes systeem. Het wijst zich vanzelf en daarmee voorkomen we dat er teveel mensen in het sanitair zich zouden ophouden waardoor u de 1,5m niet kunt houden.

Het verwarmd zwembad is helaas gesloten. Alleen zwemles is toegestaan. De zwemles wordt op dinsdagmiddag en zaterdagochtend gegevens.

Verder geldt de mondkapjes verplichting in het sanitair gebouw, receptie en kantine. Ook geldt de avondklok op de Vechtvallei, dit betekent dat ook de gasten van de Vechtvallei zich hieraan moeten houden. Uiteraard mag er na de avondklok wel van het sanitair worden gebruikt als dat nodig is en mogen honden worden uitgelaten.

We wensen u een hele fijne en gezellige tijd toe op de Vechtvallei.

Vriendelijke groet van,

Aaron en Annemarie Stapel