Skip to content

Heeft u vragen? Bel 0523-251800

logo

Super leuk programma tijdens de herfstvakantie

Kom je ook bij ons spelen tijdens de herfstvakantie? We hebben een super leuk programma voor je samengesteld. Daarnaast kun je bijvoorbeeld lekker zwemmen in ons zwembad en springen op onze trampoline.

En is het nou héél slecht weer? Dan hebben we 10 tips voor leuke uitjes tijdens je verblijf!

1. Ons eigen zwembad is verwarmd en overdekt!

2. Wist je dat er een Monkey Town op bijna loop afstand van ons park is? Check: https://www.monkeytown.eu/hardenberg

3. Plopsa Indoor Coevorden is slechts 20 minuten rijden!

4. Waterpret voor het hele gezin? Check Attractiepark Slagharen https://www.slagharen.com/nl/waterpark/

5. Subtropisch zwemparadijs met wildwaterbaan? Hiervoor kun je terecht bij Center Parcs de Huttenheugte

6. In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino’s. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Dus ook met regen kun je je bij Dinoland prima vermaken!

7. Kaasboerderij Heileuver. Ook al lopen de koeien niet het hele jaar door buiten, kaas kan het hele jaar door worden gemaakt! Een leuk en leerzaam uitje is de kaasdemonstratie en rondleiding door de Kaasmakerij en Boerderij de Heileuver. Je kunt boerenkaas proeven, zien hoe 10 liter melk wordt omgezet tot 1 kilo kaas en wat er in een straal van 20 meter allemaal gebeurt, van koe tot kaas. Uiteraard ga je niet naar huis zonder kaas te proeven, in de boerderijwinkel kun je genoeg lekkere verse kazen kopen!

8. Indoor Kermis in Almelo. Wist je dat er in Almelo (20 min) een indoor Kermis is? Zie: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/indoor-kermis

9. Een echt adventure Zoo, Wildlife Emmen. Uitgeroepen tot leukste uitje 2020 door ANWB. Zie: https://www.wildlands.nl/

10. Last but not least……Gezellig aanschuiven bij ons animatieteam. Met een leuke programma voor jong en oud. Benieuwd naar ons programma? Klik hier.